Over ons

Groentehal Oosterik is een begrip in Tubbergen. De ouders van Martijn Oosterik startten het bedrijf in 1977. Inmiddels is hij de tweede generatie, die in de groente en fruit actief is. En met plezier. Martijn is een gepassioneerde vakman die graag werkt met verse, mooie en lekkere producten. De passie waarmee hij en het team dagelijks voor u klaar staan, werkt aanstekelijk.

Uitstekende prijs en kwaliteit
De mooiste producten tegen de beste prijs; dat is de uitdaging waarmee Groentehal Oosterik dagelijks voor u aan de slag gaat. Natuurlijk volgt het bedrijf daarbij de seizoenen. Veel producten komen van Nederlandse bodem, en soms van wat verder weg. Zo vallen de Elefant navelsinaasappels en mandarijnen van Filosofo ieder jaar weer in de smaak. Heerlijk zijn ook de aardbeien en appels van het merk WD: Werkelijk Delicaat.

Makkelijk en gezond
Met onze verse rauwkostsalades, gesneden groenten en complete maaltijden beantwoorden we aan de vraag van onze klanten naar makkelijk en gezond. Gezond is ook het werkfruit dat we bij diverse bedrijven in Tubbergen en omgeving bezorgen. Verder doen verschillende horecabedrijven en instellingen een beroep op ons. Maar, of u nu kookt voor alleen u zelf, voor een gezin of een groot gezelschap; wij zorgen er graag voor dat u steeds het beste groente en fruit op tafel zet.

Meer nieuws

De kerstbestellijst staat weer online!

De kerstbestellijst staat weer online. U kunt het downloaden via onderstaande link 2...

LEES MEER

Genomineerd voor Buurtzaamste ondernemer van Nederland

Wij zijn genomineerd voor buurtzaamste ondernemer van nederland door de RegioBank. ...

LEES MEER

Open dag @ Groentehal Oosterik

P R I M E U R !  Over exact vier weken houden wij gezamenlijk onze open dag! Vier ver...

LEES MEER
ALLE NIEUWSBERICHTEN